Body & Mind Groepslessen

In onze Body- en Mind lessen werken we met levels (niveaus). Bent u helemaal nieuw en heeft u geen ervaring in de stijl, dan volgt u best eerst een 'Start to-reeks'. We organiseren deze reeksen enkele keren per jaar.

Yoga Flow (level 1 en 2)

In deze lessen worden verschillende yogahoudingen (asana's) na elkaar gedaan in een dynamische flow. Daarbij is onze ademhalingsstroom heel belangrijk. Na een tijdje worden we niet alleen fysiek sterker en leniger maar krijgen we ook meer controle en balans in lichaam en geest.

Er zijn 2 levels:
- Level 1: het tempo en de flow is rustiger dan in level 2 en de houdingen zijn minder moeilijk en uitdagend. 
- Level 2: voor de meer ervaren yogi die reeds de basis-houdingen goed onder de knie heeft en wat meer uitdaging zoekt in zijn practice.

Healing Yoga (open level)

In deze les streven we ernaar om door specifieke bewegingen de energiestroom in de lichaamsmeridianen en chakra's in balans te brengen.
Open level dus geschikt voor elk niveau.

Yogalates (open level)

In een les yogalates brengen we het beste van 2 werelden samen: pilates en yoga. 
Door deze twee te combineren krijg je een betere houding, sterke buikspieren, vermijdt of verminder je rug-en nekklachten, werken jouw organen beter en voelt je lichaam energieker aan. 
Deze les is open level dus geschikt voor alle niveau's.

Pilates (level 1 en 2)

Dit is een body en mind oefenmethode (lichaam en geest) waarbij de oefeningen met een bewuste concentratie, precisie en controle worden uitgevoerd. Daarbij gebruikmakend van een correcte ademhaling. Het resultaat is : een stevige buik en rug, een soepel lichaam, een betere houding, een mooier figuur, verminderde stress en spanning.

Er zijn 2 levels:
- Level 1: het tempo in de les is rustiger en de oefeningen worden allemaal nog goed uitgelegd.
- Level 2: het tempo ligt hoger, de oefeningen zijn moeilijker en uitdagender. Soms werken we met verschillende tools zoals Pilatesball, foamroller,... 

 

Workshop Ontstressen met Yoga

Op zondag 23 februari geeft Emilie een Yoga-workshop met als thema "Ontstressen met Yoga".  We verminderen st...

Lees meer

Workshop Duo Yoga

Op zondag 22 maart geeft Emilie een Yoga-workshop met als thema "Duo Yoga".  Samen met je partner, vriend(in)...

Lees meer
Meer nieuws