Body & Mind Groepslessen

Anusara Yoga

Deze yogavorm laat je meegaan met de stroming van zaligheid, waarbij de 3A’s (attitude, alignment en actie) met elkaar gecombineerd worden.

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga is op-en-top ontspannen. Net als bij iedere yoga stijl vormen jouw houding en je adem de basis, alleen is het tempo lager. Geen ingewikkelde poses, wel houdingen die goed zijn voor lijf en leden. 
In een easy flow komen ook ademoefeningen aan bod. Als je rust zoekt in beweging, dan is easy flow ideaal. 

Yoga Flow

Flow even weg van de drukte.. Een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest en waarbij ontspanning en inspanning elkaar afwisselen. De oefeningen vanuit Yoga, Pilates, Tai Chi hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel.

Yogalates

In een les yogalates brengen we het beste van 2 werelden samen: pilates en yoga. 
Door deze twee te combineren krijg je een betere houding, sterke buikspieren, vermijdt of verminder je rug-en nekklachten, werken jouw organen beter en voelt je lichaam energieker aan. 

Pilates

Dit is een body en mind oefenmethode (lichaam en geest) waarbij de oefeningen met een bewuste concentratie, precisie en controle worden uitgevoerd. Daarbij gebruikmakend van een correcte ademhaling. Het resultaat is : een stevige buik en rug, een soepel lichaam, een betere houding, een mooier figuur, verminderde stress en spanning.

Pilates Tools

Geen les voor beginners. Een basiskennis Pilates is vereist om aan de Pilates Tools te kunnen deelnemen. Tijdens deze les wordt gebruik gemaakt van circles, balls, rolls, BOSU, e.a.

Winterpadel

Hij is er terug, onze traditionele Padel Wintercup. Na wat brainstormen met leden en bestuur kwamen we tot een nieuwe, verbeter...

Lees meer

Flandrien 2020

Beste wielerliefhebber, Het is gedaan om à bloc aan de elastiek te hangen. Het is gedaan om na een chasse patate gepa...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.