Groepslessen met Cardio

Polar Club

De spinningzaal wordt voorzien van het “Polar Club-systeem”, waardoor echt iedereen kan deelnemen aan deze les. Met het ingeven van de persoonlijke maximale hartslag in uw Polar profiel, zal iedereen in zijn eigen hartslagzone kunnen trainen. Resultaat: Op een verantwoorde manier wordt de conditie verbeterd. GESCHIKT VOOR BEGINNERS!!

Circuit

Dit is een workout in circuitvorm waarbij zowel conditie als kracht aan bod komen. Maar ook buikspieroefeningen, stabiliteitstraining, coördinatie etc. Voor iedereen die niet verlegen is van een uitdaging.

Spinning

Is een opwindende en actieve training op de fiets met swingende muziek. Het is de ideale workout voor iedereen die aan de conditie wil werken. Beginners starten best met de Polar Club. Nadien kan je makkelijk aansluiten bij de andere cyclinglessen. De senioren kunnen voor een rustiger les terecht op donderdagnamiddag.

Step 

In deze les worden op steps (opstapbankjes) bewegingspatronen aan een matige intensiteit uitgevoerd. Deze bewegingspatronen worden opgebouwd tot danscombinaties. Enige danservaring vereist.

Power Spinning

In Power Spinning leidt de beat van de muziek je een uur lang door aanhoudende krachtige beproevingen. Het uithoudingsvermogen wordt verbeterd en de spieren worden krachtiger.

Stages Flight

In groep werken we een intervaltraining af in 7 verschillende wattagezones. Deze worden bepaald door een FTP-test waarin je 6 of 20 minuten lang een zo hoog mogelijke weerstand trapt. Tijdens de lessen kan je jouw wattagezones zien op groot scherm waardoor je meteen feedback krijgt van jouw training. Ook na de les kan je bijhouden hoe jouw training verlopen is. 

Vision 21 Cycling Tour

Vanaf zaterdag 7 juli 2018 tot en met zondag 29 juli 2018 rijden we elke dag tijdens een spinningles een rit uit de "Tour de France". Vision 21 gebruikt hierbij het Stages Flight systeem om waarheidsgetrouw de Tourritten te kunnen simuleren. 
Elke Tourrit rijden we één of meerdere "Vision 21 Cycling Tour Challenges". Zo kunnen we op een eerlijke manier met het Stages Flight systeem na elke etappe de gele, groene, witte en bolletjestrui uitreiken. De winnaar van de etappe rijdt de volgende Tourrit in zijn of haar trui. 

Spinning Special nr 3 is in zicht

  Vanaf dinsdag 4/01 kan je reserveren voor deze special via een klik op de flyer Vic neemt je op dinsdag 18 ja...

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar

Lees meer
Meer nieuws