Spinning

SPINNING

SPINNING: Is een opwindende en actieve training op de fiets met swingende muziek. Het is de ideale workout voor iedereen die aan de conditie wil werken. Beginners starten best met de Polar Club. Nadien kan je makkelijk aansluiten bij de andere cyclinglessen. De senioren kunnen voor een rustiger les terecht op donderdagnamiddag.

STAGES FLIGHT: In groep werken we een intervaltraining af in 7 verschillende wattagezones. Deze worden bepaald door een FTP-test waarin je 6 of 20 minuten lang een zo hoog mogelijke weerstand trapt. Tijdens de lessen kan je jouw wattagezones zien op groot scherm waardoor je meteen feedback krijgt van jouw training. Ook na de les kan je bijhouden hoe jouw training verlopen is. 

POLAR CLUB: De spinningzaal wordt voorzien van het “Polar Club-systeem”, waardoor echt iedereen kan deelnemen aan deze les. Met het ingeven van de persoonlijke maximale hartslag in uw Polar profiel, zal iedereen in zijn eigen hartslagzone kunnen trainen. Resultaat: Op een verantwoorde manier wordt de conditie verbeterd. GESCHIKT VOOR BEGINNERS!!

POWER SPINNING: In Power Spinning leidt de beat van de muziek je een uur lang door aanhoudende krachtige beproevingen. Het uithoudingsvermogen wordt verbeterd en de spieren worden krachtiger.

Dinsdagvoormiddag 22 september gesloten !

Door onderhoudswerken van Fluvius en De Watergroep in onze straat zal zowel de elektriciteit als het water gedurende bepaal...

Lees meer

Yin Yang Yoga Workshop

Een 2-uur durende workshop waarin we tijd maken om los te laten en te verstillen. We stimuleren onze energiestroom doorheen ee...

Lees meer
Meer nieuws