Spinning

SPINNING CORNER:

 

SPINNING: Is een opwindende en actieve training op de fiets met swingende muziek. Het is de ideale workout voor iedereen die aan de conditie wil werken en ook ideaal om te starten met Spinning. De senioren kunnen voor een rustiger les terecht op donderdagnamiddag in onze Senioren Spinning.

STAGES FLIGHT: In groep werken we een intervaltraining af in 7 verschillende wattagezones. Deze worden bepaald door een FTP-test waarin je 6 of 20 minuten lang een zo hoog mogelijke weerstand trapt. Tijdens de lessen kan je jouw wattagezones zien op groot scherm waardoor je meteen feedback krijgt van jouw training. Ook na de les kan je bijhouden hoe jouw training verlopen is. Plan dus zeker vooraf een FTP test in, bij ons aan de balie, zodat je kan deelnemen aan deze les.

POLAR CLUB: De spinningzaal wordt voorzien van het “Polar Club-systeem”, waardoor echt iedereen kan deelnemen aan deze les. Met het ingeven van de persoonlijke maximale hartslag in uw Polar profiel, zal iedereen in zijn eigen hartslagzone kunnen trainen. Resultaat: Op een verantwoorde manier wordt de conditie verbeterd. GESCHIKT VOOR BEGINNERS!!! Plan vooraf zeker een Cardio test in, bij ons aan de balie, zodat je verantwoord kan spinnen. Een Polar product kan je bij ons aanschaffen indien je dit niet in bezit zou hebben, ook dit is noodzakelijk voor de Polar Club spinningles. 

POWER SPINNING: In Power Spinning leidt de beat van de muziek je een uur lang door aanhoudende krachtige beproevingen. Het uithoudingsvermogen wordt verbeterd en de spieren worden krachtiger.

SENIOREN SPINNING: Deze les is gericht naar senioren (maar andere leeftijden zijn zeker ook welkom). De intensiteit van de oefeningen is aangepast en ook de muziek. Een leuke, rustige manier van spinning maar met de nodige workout.

Upcoming Padel Events

Voor meer info en om in te schrijven, klik op de flyer a.u.b.

Lees meer

Testimonials

De mening van onze leden telt !     &nbs...

Lees meer
Meer nieuws