Sugar Boxing

BOXING LESSEN

FITNESS (KICK) BOXING: Een conditietraining met kickbox technieken op het ritme van opzwepende muziek. Deze workout is voor iedereen toegankelijk. Eigen bokshandschoenen en bandages zijn omwille van hygiëne verplicht, deze kunnen aan de Vision 21 balie aangekocht worden.

EXPERTS: Bij deze olympische sport, is het trainen van je conditie, kracht, strategie en vooral techniek met een hoog FUN-gehalte een prioriteit. Naast het beoefenen van een harde gevechtssport is respect, discipline en zelfontplooiing even belangrijk. Het boksen traint zowel je lichaam als je geest, ongeacht de leeftijd. We hebben 2 groepen nl Experts Mixed (vanaf 5de middelbaar en volwassenen) en Experts Junior (1ste tem 4de middelbaar). Meer info vind je terug op de site Sugar Boxing Club.

BOXING KIDS: Boxing voor Kids, jongens en meisjes van het 3de leerjaar tot het 6de leerjaar zijn welkom op zaterdagochtend in onze Sugar Boxing Club. Tijdens onze bokslessen wordt spelenderwijs geoefend met concentratie, weerbaarheid, discipline, goed luisteren, zelfvertrouwen, maar met een hele hoge FUN-gehalte. Dankzij een gratis kennismakingsles kan je proeven van deze beire leuke Olympische sport!

Upcoming Padel Events

Voor meer info en om in te schrijven, klik op de flyer a.u.b.

Lees meer

Testimonials

De mening van onze leden telt !     &nbs...

Lees meer
Meer nieuws