Flandrien 2020

Beste wielerliefhebber,

Het is gedaan om à bloc aan de elastiek te hangen. Het is gedaan om na een chasse patate geparkeerd te staan. Het is gedaan met harken bij stervende zwanen.

Deze winter ga ik een jasje uitdoen! Deze winter ga ik aan de boom schudden! Deze winter ga ik doorkachelen!

Vanaf 2 november organiseert Vision 21 reeds de 4e editie van ons wintertrainingsprogramma:
FLANDRIEN 2020. We passen ons gekende recept hier en daar wat aan. Parijs is nog ver en de Tour win je in bed (tenzij uw partner de sprint wil aantrekken, dan moet u maar de deur dichtdoen), maar de voorbereiding is steeds van cruciaal belang.

Kom op zondag 20 oktober om 11u15 ontdekken tijdens onze infosessie hoe we onszelf in de zetel zetten en onze makkers op een neuslengte plaatsen.

En danseuse, surplacen, op de grote molen of koffiemolentje… Deze winter gaan we d’r op en d’r over! Vanaf nu boren we door de wind en trappen we in de boter! GRINTA!

Tot zondag 20 oktober,

Vision 21-Team

 

Winterpadel

Hij is er terug, onze traditionele Padel Wintercup. Na wat brainstormen met leden en bestuur kwamen we tot een nieuwe, verbeter...

Lees meer

Flandrien 2020

Beste wielerliefhebber, Het is gedaan om à bloc aan de elastiek te hangen. Het is gedaan om na een chasse patate gepa...

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.