Spierversterkende Groepslessen

BBB

Met de nadruk op spierversteviging en minder op cardio is dit een les voor wie zijn lichaam in vorm wil brengen/houden. Na een korte opwarming, nemen we de Billen-Borst-Buik stevig onder handen. De typische BBB-zones vullen we aan met andere belangrijke spierversterkende oefeningen voor een complete workout.

Body Workout

Een gevarieerde workout met oefeningen voor het gehele lichaam. Veroorzaakt geen toename van spiermassa, maar geeft u een strak gesculpteerde look. Er wordt gebruik gemaakt van lichte hand- en enkelgewichtjes, dynabands, tubes, pilates-circles, gymballs, e.a

Circuit

Dit is een workout in circuitvorm waarbij zowel conditie als kracht aan bod komen. Maar ook buikspieroefeningen, stabiliteitstraining, coördinatie,… Voor iedereen die niet verlegen is van een uitdaging.

Core Power

Een workout waarin we het hele lichaam trainen. Hierin gaan we zowel onze conditie, kracht, core stability en groepsgevoel aansterken. Strakke Buik: Droom je van een strakke, platte buik, een stevige rug, een spierkorset welke je romp stabiliseert? Mis dan zeker deze les niet!

XCO / BBB

Deze dynamische les, met gebruik van XCO’s (gevulde buizen), zal je vetverbranding stimuleren en je core (buik, romp,…) verstevigen. Een leuke uitdaging voor jong en oud, man en vrouw ! Aangevuld met extra stabiliteits- en buikspieroefeningen.

PUMP

Een groepsles met repetitieve oefeningen met kleine tot gemiddelde gewichten. Dit op leuke muziek. Alle spiergroepen komen aan bod en worden getraind. Op deze manier is deze les zowel spierversterkend als -opbouwend. Het stelt je op de proef zowel op gebied van kracht als uithouding.

BOXX

De naam zegt het eigenlijk al, maar voor alle duidelijkheid: er zal wel degelijk worden gebokst. Deze les gaat om techniek en vaardigheden uit de bokssport. Vandaar is het dus een conditietraining die wordt gecombineerd met boks- & kicktechnieken.

COMBAT

In de lessen Combat worden technieken uit verschillende gevechtssporten gecombineerd. Er komt echter geen fysiek contact aan te pas, het gaat dus om schijnvechten. Deze workout is bijzonder ontstressend.


TRX

Workout waarbij gebruik wordt gemaakt van de zwaartekracht en jouw lichaamsgewicht. TRX Suspension Training ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.

Spinning Special nr 3 is in zicht

  Vanaf dinsdag 4/01 kan je reserveren voor deze special via een klik op de flyer Vic neemt je op dinsdag 18 ja...

Lees meer

Gelukkig Nieuwjaar

Lees meer
Meer nieuws