Boxing

AANBOD BOKSLESSEN

Er bestaan verschillende soorten boksen, met elk hun eigen regels en doelstellingen. Ons aanbod van bokslessen in Roeselare bestaan uit Engels boksen, boksen voor kinderen en jongeren, boksen met een personal trainer.

Boxing Roeselare Vision 21
ENGLISH BOXING

English Boksen

Engels boksen, ook wel gekend als het klassieke boksen, is een vechtsport waarbij er twee boksers het tegen elkaar opnemen. Tijdens het gevecht worden er bokshandschoenen gedragen en proberen ze punten te scoren en elkaar finaal neer te slaan, terwijl ze de stoten van hun tegenstander moeten ontwijken.Engels boksen als workout

Engels boksen bestaat uit een combinatie van explosieve bewegingen tussen voetwerk, stoten en verdediging. Deze boxtechnieken vragen kracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen, waardoor het ideaal is voor heel je lichaam te trainen.

 1. Gratis initiatie boksles in Roeselare

Om deel te nemen aan het Engels boksen zal er eerst een gratis initiatie les moeten gevolgd worden. Deze boksles duurt een 1u30min, waarin de basisprincipes van het boksen wordt aangeleerd.

Inschrijvingen:

Schrijf je hier in voor de initiatie op dinsdag 23 april

Schrijf je hier in voor de initiatie op dinsdag 14 mei

Schrijf je hier in voor de initiatie op dinsdag 11 juni

Boksen Roeselare Vision21
ENGLISH BOXING

Boksen voor kinderen

Bij het boksen voor kinderen leren de kinderen de basisprincipes van boksen, zoals de juist houding, stoten en voetwerk. Het volgen van boksen verbetert de conditie, coördinatie en discipline.

De bokslessen in Vision 21 worden aangepast per leeftijd:

 1. Kids

Vanaf 7 jaar tot en met 11 jaar kan men elke zaterdag van 9.15u - 10.15u in Roeselare op een speelse manier kennismaken met de bokssport.

 1. Juniors

Vanaf 12 jaar tot en met 15 jaar kan men elke vrijdag van 17.45u - 18.45u in Roeselare tienerboksen.

Klik hier voor een gratis proefles!

Boks Boxing Vision 21 Roeselare
ENGLISH BOXING

Personal Training

Onze gepassioneerde bokstrainers motiveren jou om nog een stapje verder te gaan, waardoor er sneller resultaten behaald worden.

Er wordt gewerkt aan techniek, kracht en conditie. Maar natuurlijk is het een uitlaatklep en hebben we samen veel plezier. Wat jouw doel ook is: fitter worden, meer energie, minder stress, ... we stemmen alles samen met jou af.

Contacteer ons voor meer info en bezorg ons uw vrije uren, dan matchen we jou met een gepaste personal trainer.

Boxing Roeselare Vision21
BOXING

Kwaliteit

Onze kwaliteitsvolle lessen worden gegarandeerd door onze goed opgeleide lesgevers.

Dominique

 • English Boxing
 • Gecertificeerd Bokstrainer - Sport Vlaanderen

Ahmed

 • English Boxing
 • AIBA 1-Star coach - International Boxing Association

Halim

 • English Boxing
 • Proflicentie Boks

David

 • English Boxing
 • Recreant Boks

Jasper

 • English Boxing
 • Recreant Boks
Boks Roeselare Vision21

"De meest toegankelijke boksclub in West-Vlaanderen"

We hebben bewust gekozen voor bokslessen met een laagdrempelig karakter. Zo gebeuren alle oefeningen gebeuren op een bokszak en is er geen fysiek contact.

Ook hebben we niet de ambitie om competitieboksers op te leiden of te coachen. Onze bokslessen zijn voor elk niveau, geslacht of leeftijd toegankelijk. Dat maakt onze boksclub uniek in Roeselare en West-Vlaanderen.

uurrooster

week ${ week.weekNr } - ${ week.year }

<< vorige week volgende week >>

${ weekdays[daynr] } ${getDate(daynr)}

Uitdaging

Boksen is echt een uitdaging, enkele weken getwijfeld.

Maar wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb.

- Julie

Geen fysiek contact

Géén fysiek contact, alles afreageren op de bokszakken, hoe leuk is dit niet !!!

- Koen

Voldaan

Zo leuk dat boksen, moe maar voldaan keer ik steeds huiswaarts. Echt het gevoel dat ik goed gesport heb.

- Filiep

Bokslessen

De bokslessen zijn top! Een mix tussen beginners en gevorderden. Elke trainer legt andere accenten, wat zorgt voor heel wat variatie. Een uurtje afzien, maar ik heb echt wel mijn sport gevonden.

- Marlies

Conditie

Ik was gestart met boksen en voelde dat mijn conditie me in de steek liet. Ik ben gaan bijtrainen in de fitness.

Tof om die evolutie te ervaren.

- Michaël
Boxing

WAAROM BOKSEN? ZIJN BOKSLESSEN NUTTIG?

Boxen als een workout is ideaal om je hele lichaam te trainen. De boxtechnieken vereisen kracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen, waardoor boksen een geweldige manier is om conditie en kracht op te bouwen.

Alles begint bij een goede en correcte techniek. Dit is de basis waarop je later zult verder bouwen. Met een goede techniek vermijd je onnodige blessures en overbelasting. De ervaren trainers leren je de basics die jaan en zullen die doorheen de verschillende bokslessen verder bijschaven en op punt houden.

Boksen Roeselare Visison21
Boxing

VOOR WIE IS BOKSEN? EN ZIJN BOKSLESSEN IETS VOOR JOU?

Boksen kan zowel competitief beoefend worden als een vorm van fitness en zelfverdediging. Hier, bij Vision 21 worden de bokslessen als een workout en zelfverdediging gegeven en is er geen fysiek contact tussen de boksers. De focus van onze boksessen ligt op kracht, strategie, respect, discipline en zelfontplooiing. Daarnaast kan de boksles aangepast worden op elk fitnessniveau.

Kortom als je een uitstekende conditie wilt op bouwen en alle bokstechnieken onder de knie wil krijgen, dan zijn onze toegankelijke bokslessen iets voor jou!

Box Roeselare Vision21