Spinning

Stages Flight

In groep werken we een intervaltraining af volgens 7 verschillende wattagezones.

Deze worden bepaald door een FTP-test waarin je 6 of 20 minuten lang een zo hoog mogelijke weerstand trapt om jouw persoonlijke Functional Treshold Power te bepalen (gemiddelde wattage die je over 1 uur kan trappen) .

Tijdens de les worden jouw wattagezones geprojecteerd op een groot scherm waardoor je meteen feedback krijgt van jouw training. Na de les ontvang je een e-mail met jouw trainingsresultaten.

Plan dus zeker vooraf aan de balie een FTP test in, zo train je nog optimaler.

Spinning Indoor Cycling Vision 21 Roeselare
Spinning

Polar Club

Onze spinningcorner is eveneens voorzien van het “Polar Club systeem”, waardoor echt iedereen kan deelnemen aan deze les.

Met het ingeven van je persoonlijke maximale hartslag in jouw Polar-profiel train je binnen je eigen hartslagzone.

Resultaat: op een verantwoorde manier verbeteren we jouw conditie.

UITERST GESCHIKT VOOR BEGINNERS!!!

Plan vooraf zeker een cardiotest in, bij ons aan de balie, zodat je verantwoord kan spinnen. Een Polar product is een must en kan je in Vision 21 aanschaffen.

Spinning Indoor Cycling Vision 21 Roeselare
Spinning

Power Spinning

In onze Power Spinning begeleidt de beat van de muziek je een uur lang door aanhoudende krachtige beproevingen. In deze les staat power centraal.

Spinning Indoor Cycling Vision 21 Roeselare
Spinning

Ochtend Spinning

Je bent een ochtendmens of net niet? Met deze spinningles ben je meteen klaarwakker, start je je dag met voorsprong. Deze les zorgt ervoor dat je de ganse dag met een smile rondloopt op de werkvloer. Ervaar het energieke gevoel van een early morning workout!

Spinning Indoor Cycling Vision 21 Roeselare
Spinning

Spinning 55+

Rust roest, dat weten ook onze actieve medioren. Op een rustiger moment in de week zorgen we graag voor een aangepaste workout. Zowel de intensiteit van de oefeningen als de muziek is wat aangepast. Maar uiteraard is ook in deze spinningles iedereen welkom. Ook hier bepaal je zelf je weerstand en maak je de les zo lastig als je zelf wil. Laat je verrassen door de funfactor van deze les!

Spinning Indoor Cycling Vision 21 Roeselare
Spinning

Stages on the Road

Klaas zorgt voor een combinatie van het Stages Flightprogramma met beelden langs wegen, door de bossen, door de bergen...

indoor cycling spinning fietsen
Spinning

Videospinning

Koen zal jullie elke zondag entertainen met aangepaste beelden en muziek. In combinatie met een leuke lichtshow zal je je geen moment vervelen op zondagmorgen.

cycling spinning fietsen

uurrooster

week ${ week.weekNr } - ${ week.year }

<< vorige week volgende week >>

${ weekdays[daynr] } ${getDate(daynr)}

Boost

Fietsen is een medicijn.

- Jan J.

Motivated

De zeer goede trainingen en de verschillende tijdstippen om te spinnen zijn een goede motivatie om door te blijven sporten en dit ondanks mijn heel drukke agenda.

- Nic

Super

Hoe die trainers de lessen opbouwen : SUPER.

Hoe die trainers ons motiveren om door te gaan : SUPER.

Gewoonweg GEWELDIG die spinninglessen.

- Mieke

Spinningcorner

Moest ik kunnen ... dan zit ik elke dag in deze prachtige toffe spinningcorner.

- Rudy

Opgebouwde training

Top spinning waarbij je precies weet op welke wattage je moet trainen en de trainingen ook daarop gebouwd zijn. Dit in een zeer mooie zaal. Top!

- Erwin