Geknipte foto site juist
Groepen / Bedrijven

Bedrijfsfitness

Fitte medewerkers hebben meer energie, leveren betere prestaties, zijn minder vaak ziek,...

Toch bewegen 60% van de werknemers veel te weinig, met Vision 21 kunnen wij hier het verschil maken.

Met onze bedrijfsabonnementen kunnen al jullie medewerkers komen sporten op het moment dat voor hen het beste past. Of je kan ervoor kiezen om samen op vaste momenten een privéles te organiseren (padel, spinning, boks, yoga, squash, dance,...).

We overleggen samen welke formule het beste bij jullie wensen aanleunt.

DSC 4340
Groepen / Bedrijven

Teambuilding

Ben jij als bedrijf, sportclub, vereniging, vriendengroep,... op zoek naar een sportieve teambuilding? Dan kan je in Vision 21 een leuke combinatie maken van verschillende activiteiten zoals padel, spinning, boks, yoga, squash, dance,... en dit al dan niet gecombineerd met een maaltijd, vergadering, aperitief,...

Image00041
Groepen / Bedrijven

Scholen - Sportdagen

Wil je als school enkele externe sportlessen aanbieden? Of ben je op zoek naar een sportdag met ruime variatie aan activiteiten?

Wij organiseren voor scholen verschillende lessen: padel, squash, spinning, boks, zelfverdediging, groepslessen,... dit steeds aan een voordelig schooltarief.

Scholen en bedrijven aangepaste foto
Groepen / Bedrijven

Sportclubs

Wil je met je sportclub een alternatieve training aanbieden? Of wil je je sporters de mogelijkheid bieden om individueel te komen fitnessen in functie van de trainingen?

Dit aan de hand van privéles(sen) voor jullie club of met een abonnementsformule die we in overleg samenstellen.

Image00076
Groepen / Bedrijven

Feestjes

Op zoek naar een sportieve activiteit voor je feestje? Verjaardag, vrijgezellen, pensioen,... Vision 21 organiseert feestjes voor jong en minder jong.

Maak een keuze uit ons ruime aanbod met o.a. padel, spinning, boks, yoga, squash, dance,... en dit al dan niet gecombineerd met een aperitief, maaltijd,...

DSC 4945

Interesse in ons aanbod voor groepen en bedrijven?

Ik wens meer informatie omtrent*