Maak kennis met je personal training

Maak kennis met personal training

12-wekenprogramma

In november 2022, op 64-jarige leeftijd vond ik dat ik na de coronapandemie stijf was geworden op plaatsen waar het niet nodig was. Ik zette de stap om te gaan fitnessen en koos voor Vision 21 omdat ik daar 20 jaar geleden ook enige tijd was gaan trainen.

Ik koos een 12-wekenprogramma. Hasse werd mijn personal trainer. Een zeer sympathieke, jonge gast. Vanaf de eerste les was ik aangenaam verrast van zijn aanpak, kennis en capaciteit als lesgever. Iedere les weer kreeg ik nieuwe oefeningen en had dus veel variatie. Na 12 weken was ik danig enthousiast dat ik besloot er nog eens 12 weken bij te nemen. Het deed mij veel deugd. Mijn fysiek en evenwicht verbeterde, de stijfheid nam af en ik kon weer door mijn knieën zakken om iets op te rapen, mijn kousen aan te trekken, schoenen te veteren ... zonder last.

Hasse raadde mij aan om eventueel met een aangepast voedingsschema gewicht te verliezen en nog sneller fit te worden. Ik leef nogal Bourgondisch maar mij is het niet om mijn lijn te doen, maar om fitheid. Ik wil terug kunnen fietsen, wandelen, makkelijker de trap oplopen...

Ondertussen zijn we een jaar verder en heb ik voor de zoveelste keer voor 12 weken ingetekend. Mijn evenwicht is op peil. Ik kan weer deelnemen aan MTB-tourtochten. Ik heb weer kracht in mijn benen en armen. dit was de bedoeling. Ik ben dus heel tevreden en besef dat rust roest. Blijven bewegen en vooral bewegen met Hasse. Hij laat tijdens de trainingen aangepaste muziek spelen en blijft mij motiveren om verder en beter te doen.

Dankjewel Hasse en Vision 21 en jullie sympathieke aanpak!

- Xavier

Begeleiding op maat

Mooie, verzorgde sportclub met heel vriendelijk en bekwaam personeel. Ik voelde me er meteen welkom en boek enorme vooruitgang dankzij de begeleiding op maat.

- W.

Een personal trainer - hoe werkt dat dan?

Bij personal training draait alles rond het bereiken van jouw persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen.

Je personal trainer maakt hiervoor een persoonlijk trainingsplan, volledig in functie van je behoeften en doelen.

Op vaste en regelmatige tijdstippen werken jullie dit programma één-op-één af. Op deze manier volgt de personal trainer je op en stuurt je bij waar nodig.

Personal training Roeselare

Waarom sporten met een personal trainer?

Een personal trainer is de kortste weg naar het behalen van je fysieke doelstellingen.

Er zijn vele voordelen aan sporten met een personal trainer:

 • één-op-één aandacht van de personal trainer
 • een op maat gemaakt en persoonlijk trainingsplan
 • oefeningen op een correcte manier uitvoeren, om blessures te vermijden
 • trainen op je eigen niveau in functie van je persoonlijke doelstellingen
 • personal trainers helpen je om gemotiveerd te blijven
 • vaste afspraken op momenten die het best in je persoonlijke agenda passen
Personal Trainer 5 Roeselare

Voor welke sportieve doelen doe je beroep op een personal trainer?

Wil je wat kilo’tjes verliezen, je rug verstevigen of een marathon lopen?

Voor elk doel, klein of groot, kan je beroep doen op een personal trainer.

Hij of zij zal je helpen bij het bereiken van volgende verschillende sportieve doelen:

 1. Gewichtsverlies: Gewicht verliezen is geen makkelijke opdracht maar met een personal trainer gaat het in elk geval een stuk makkelijker. Een aangepast eetpatroon is van cruciaal belang, net zoals je gericht en regelmatig aan het sporten moet. Idealiter maak je de combinatie van cardio- en krachtoefeningen.
 2. Spieropbouw: Als je spiermassa wil opbouwen werk je rond een krachttrainingsschema, aangevuld met specifiek voedingsadvies.
 3. Verbetering van je algemene fitheid: voor dit algemener doel werken we op 3 terreinen nl. cardio-vasculaire training, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen.
 4. Sport specifieke training: als je een bepaalde sport beter onder de knie wil krijgen dan is de hulp van een personal trainer de beste manier om sneller vooruitgang te boeken. Met de juiste begeleiding kun je je techniek of uithouding doelgericht naar een hoger niveau tillen
 5. Revalidatie na een blessure: na een ongeval of breuk kan het nodig zijn om bepaalde spieren gericht en stelselmatig opnieuw op kracht te krijgen. Met een gericht revalidatieprogramma ben je snel terug de oude.


Fitness Roeselare - 6 - Vision 21 - Personal trainer

KLAAR OM MET EEN PROFESSIONAL...

 • werk te maken van je sportieve doelen?
 • je gezondheid op peil te brengen?
 • je gewicht onder controle te krijgen?

Neem dan contact op via het volgende formulier en we brengen je in contact met de personal trainer die het best bij je past!

Fitness Roeselare - 5 - Vision 21

Neem contact op

Maak kennis met personal training