Nieuws

Groepslessen

Scroll verder en ontdek het meest recente nieuws.

Maak nu kennis met Vision 21

GRATIS LIDMAATSCHAPSTEST

Zumba² Special met Kimberley

Op donderdag 6 juli om 20.15u zorgt lesgeefster Kimberley voor een special guest tijdens haar les Zumba. Deze special guest luistert naar de naam Stijn Smet en is wekelijks aanwezig op donderdagavond tijdens de les Zumba. Samen zullen zij zorgen voor een onvergetelijke Zumba Special met fantastische muziek om de weg naar het weekend dansend in te zetten.

Zumba is een vorm van dansfitness gebaseerd Latijns-Amerikaanse dansvormen. Aan de hand van opzwepende muziek werk je richting een betere conditie en door de vele bewegingen geeft deze workout ook nog eens een boost aan je lichaamsfiguur!

Kom jij Kimberley en Stijn vergezellen tijdens deze Zumba Special op donderdagavond 6 juli om 20.15u? Inschrijven kan via onze Vision 21 webapp (bij Groepslessen). Breng gerust ook gratis een vriend(in) mee door zijn/haar gegevens door te mailen naar info@vision21.be.

Zumba special 6 juli JUIST

Zomerprogramma Vision 21

Tijdens de zomermaanden juli en augustus is Vision 21 steeds geopend en blijven onze lessen dan ook zoveel mogelijk doorlopen. Wanneer een lesgever in verlof is zal voornamelijk voor vervanging gezorgd worden!

Alle wijzigingen omtrent groepslessen kan je volgen via onze Vision 21 webapp. Wanneer er toch een les niet kan doorgaan, kan je dit ook terugvinden via onze webapp.

Graag vragen wij om extra aandachtig te zijn en je steeds tijdig in te schrijven voor een les zodat wij op tijd kunnen anticiperen indien nodig. Wanneer er te weinig reservaties zijn zal de les namelijk niet doorgaan en word je hiervan telefonisch verwittigd.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je weet dat één van onze lesgevers in verlof is. We zorgen zoveel mogelijk voor een vervanger die jullie een fantastische workout kan bezorgen!

Highconic Vision21 HABLAR Lr 3

Les van de maand juni - Circuit en Power Circuit

Tijdens deze lessen werk je aan je kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Al deze elementen samen zorgen voor een fullbody workout.

Wil jij graag deelnemen aan een les circuit of power circuit? Inschrijven kan steeds via onze Vision 21 webapp (Groepslessen). In juni kan je gratis een vriend(in) meenemen door zijn/haar gegevens te mailen naar info@vision21.be

Les van de maand juni Circuit Power Circuit FITT 1080 x 1080 px 1

Les van de maand mei - Fitness Dance

Een combinatie van dance moves en fitnessbewegingen. Wat wil je nog meer? In elke les worden bewegingen herhaald en elke les leer je ook nieuwe bewegingen. Tijdens deze les wordt fitness dance een echt feest!

Wil jij graag deelnemen aan een les fitness dance op dinsdag om 20u15? Inschrijven kan steeds via de Vision 21 webapp (Groepslessen). In mei kan je gratis een vriend(in) meenemen door zijn/haar gegevens te mailen naar info@vision21.be

Les van de maand mei fitness dance 1080 x 1080 px

Les van de maand april - Polar Club Spinning

Na het ingeven van je persoonlijke maximale hartslag train je telkens op je eigen niveau. Zo verbeter je op een verantwoorde manier je conditie in onze Vision 21 spinningcorner.

Jouw fiets reserveren kan steeds via de Vision 21 webapp (Spinning). In april kan je gratis een vriend(in) meenemen naar deze les spinning door zijn/haar gegevens te mailen naar info@vision21.be.

Les van de maand april polar club spinning 1080 x 1080 px

Zelfverdediging bij Vision 21

Vanaf woensdag 11 januari startten we de wekelijkse lessen zelfverdediging op woensdag om 20u15.

Patrick zorgt voor leuke en gevarieerde trainingen om de basistechnieken van zelfverdediging goed te onderhouden.

Elke woensdag van 20u15 tot 21u15 kan je dus een energieke les volgen in onze Sugar Boxing zaal.

Inschrijven voor de lessen zelfverdediging kan via de Vision 21 webapp (bij Groepslessen). OPGELET : het volgen van de wekelijkse lessen zelfverdediging is enkel mogelijk na het volgen van een eenmalige initiatie op één van de data die op de flyer vermeld staan. Voor een initiatie zelfverdediging kan je gratis inschrijven via de Vision 21 webapp (bij Evenementen).

Zelfverdediging

Les van de maand januari - BBB

Tijdens de volledige maand januari kan je gratis een vriend(in), familielid of kennis meenemen naar de lessen BBB.

Tijdens de lessen BBB wordt er gericht op de buik, billen en benen gewerkt. Na een energieke warm-up werk je tijdens deze les naar een goede conditie en een mooi figuur.

De les BBB gaat door op :

 • DINSDAG OM 19u
 • DONDERDAG OM 19u

Inschrijven voor één van de lessen BBB kan via onze Vision 21 webapp. Voor het inschrijven van een BBB-vriend(in) mag je ook steeds contact opnemen via info@vision21.be of op het nummer 051 20 20 30.

Les van de maand januari BBB 1080 x 1080 px

Lessenrooster eind 2022 - Kerstmis en Nieuwjaar

Vision 21 op de officiële feestdagen gesloten:

 • Dinsdag 1 november
 • Vrijdag 11 november
 • Zondag 25 december
 • Zondag 1 januari

Op zaterdag 24 december en zaterdag 31 december zijn wij open tot 13u en volgen we die dag ons normale lessenrooster:

 • 8.45u - Pilates Level 1
 • 9.15u - FITT ( 30' )
 • 9.15u - Body Pump
 • 10.00u - Polar Club Spinning
 • 10.45u - Piloxing
Kerst en nieuwjaarsprogramma vision 21

LES VAN DE MAAND - POWER CIRCUIT, CIRCUIT + FITT

Tijdens de maand oktober kan je gratis een vriend(in), familielid of kennis meenemen naar de lessen Circuit, FITT en Power Circuit.

Dit is ook meteen de perfecte voorbereiding op onze Vision 21 Cup die op de planning staat begin januari 2023. Je werkt namelijk aan je kracht, conditie en uithoudingsvermogen.

Inschrijven voor één van deze lessen kan via onze Vision 21 webapp. Voor het inschrijven van een vriend(in) mag je ook steeds contact opnemen via info@vision21.be

Les van de maand oktober Circuit FITT Power Circuit Instagram
Lessenreeks Jazzdance met Febe

JAZZDANCE MET FEBE

Vanaf dinsdag 5 juli starten we een nieuwe lessenreeks "Jazzdance" met Febe!


Dit bevat een 5-delige lessenreeks waarbij danservaring geen vereiste is en FUN centraal staat. Elke les werken jullie samen met Febe een choreo uit in een andere stijl zoals broadway, jazz, 80s jazz, lyrical jazz...


Deze 5 lessen gaan telkens door van 20.15u tot 21.15u in de grote leszaal van Vision 21:

 • Dinsdag 05/07, 12/07 en 19/07
 • Donderdag 07/07 en 14/07

Toegankelijk voor zowel leden (gratis), als leden met een beurtenkaart (met beurtenkaart), als niet-leden (€80).

Febe verwacht een volle zaal vanaf dinsdag 5 juli om jullie mee te nemen in 5 danslessen vol plezier!

Inschrijven kan via onderstaande link:

Jazzdance Febe
Groepsles van de maand April

CIRCUIT / FITT

"LES VAN DE MAAND APRIL - CIRCUIT / FITT"

De groepsles Circuit / FITT is de les van de maand gedurende de maand april

- FITT : maandag om 17.00u en zaterdag om 9.15u- Circuit : woensdag om 9.15u en donderdag om 17.45uWat houdt dit precies in?

Indien je deze les nog niet meedeed, kan je dit nu ook doen door gratis een vriend(in) mee te nemen naar één van deze lessen. Op die manier kan je samen afzien tijdens één van deze fantastische lessen

Wat houden deze lessen precies in?
Het is een combinatie van oefeningen kracht en uithouding. Op die manier gaan we je spiermassa verhogen,
je houding verbeteren en je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau tillen. Er zijn oefeningen tegen lichaamsgewicht, oefeningen met kettlebells en oefeningen met andere materialen

🏋️

Aarzel dus niet langer om jezelf en je vriend(in) in te schrijven via de Vision 21 Webapp

CIRCUIT HITT Promo Vertical Fb
Groepsles van de maand

PILOXING

werd uitgeroepen tot Vision 21 les van de maand maart !!!Het moment om deze les als niet-lid GRATIS uit te proberen. Breng je Piloxing friends mee op zaterdagmorgen om 10.45u.

Flashback Piloxing
DSC 1434
Padel Roeselare

Padel Club Vision 21

Ontdek de meest recente info over onze padelwerking.

lees verder
Joy Joy Pictures 138

Body en Mind

Lees hier het meest recente nieuws omtrent body en mind.

lees verder
Spinning 008

Spinning

Lees hier het meest recente nieuws omtrent spinning

lees verder
Spinning 047
Spinning 020

Boxing

Lees hier het meest recente nieuws omtrent boxing.

lees verder