Nieuws

Spinning

Lees hier het meest recente nieuws omtrent spinning

Maak nu kennis met Vision 21

GRATIS LIDMAATSCHAPSTEST

Flandrien 2023 - 2024

Wij zijn er klaar voor! En jij? Van zaterdag 4 november 2023 tot en met zondag 25 februari 2024 trainen we in de "Flandrien" 16 weken lang richting het wielervoorjaar aan de hand van een opbouwend trainingsschema met ons Stages Flight trainingssysteem.

Om trainingsgewijs goed mee te zijn in onze opbouw raden wij aan om 1 weekles en 1 weekendles te volgen. Onze Flandrien-lessen gaan door op:

 • Dinsdag om 17u45
 • Woensdag om 19u
 • Donderdag om 20u15
 • Zaterdag & zondag om 8u45

In het weekend van 4 & 5 november wordt tijdens de les (zowel zaterdag als zondag) in groep een FTP-test afgelegd zodat jouw niveau volledig juist bepaald is voor de daaropvolgende trainingen.

Flandrien 23 24

Spinningspecial Klaas - Reis rond de wereld

Wie gaat er mee? WIJ! We ondergaan een reis rond de wereld van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn. Pak jullie koffers maar om alle hoeken van de wereld te zien. Hopelijk eindigen we niet met een jetlag.

Zien we jou op dinsdag 24 oktober in onze spinningcorner voor de eerste special? Je hebt alvast de keuze tussen 17u45 tot 18u45 of 19u tot 20u.

Spinningspecial Klaas

Tour de France 2023 @ Vision 21

YESSS ... Na 3 succesvolle edities trekken we in juli terug de spinningcorner in voor de 4de editie van onze " Tour de France "

Beklimmingen, sprints, challenges... Met alles erop en eraan wordt het opnieuw een fantastische start van de zomervakantie in onze spinningcorner. Ons klassement zal er dit jaar ook iets anders uitzien. Er wordt gezorgd voor een extra motiverend element om deel te nemen. Wat dit precies zal zijn, kom je later te weten...

Reserveren kan nu al via de Vision 21 webapp (Evenementen). En geloof het of niet, mensen hebben werkelijk hun congé al verplaatst om aan dit fantastisch event te kunnen deelnemen vanaf 1 juli 2023 ...

Klik hier voor het reglement van onze Tour de France 2023

TDF Promo 2023

Outdoor fietsen

Vanaf donderdag 4 mei tot en met donderdag 17 augustus kan je wekelijks op donderdag 2 uur outdoor fietsen met de koersfiets. Deze ritten gaan door onder leiding van Wheels in Action.

Inschrijven vooraf hoeft niet, er wordt steeds verzameld om 18u45 op de parking van Vision 21. Om 19u vertrekken we dan steeds in groep voor een rit van ongeveer 2 uur.

Het programma en meer informatie over deze ritten kan je terugvinden op onze Vision 21 webapp (bij Evenementen).

Outdoor fietsen 2023

Koen goes Metal Spinningspecial

Snoeiharde gitaren, epische rockclassics, zwarte outfits... Koen heeft vanalles in petto om de volledige zaal mee te laten brullen tijdens zijn spinningspecial.

Deze intense spinningspecial wil je niet missen en gaat door op zondag 7 mei, zowel om 8u45 als om 10u.

Inschrijven voor deze spinningspecial kan via de Vision 21 webapp (Evenementen).

Spinningspecial Koen goes metal

Les van de maand april - Polar Club Spinning

Na het ingeven van je persoonlijke maximale hartslag train je telkens op je eigen niveau. Zo verbeter je op een verantwoorde manier je conditie in onze Vision 21 spinningcorner.

Jouw fiets reserveren kan steeds via de Vision 21 webapp (Spinning). In april kan je gratis een vriend(in) meenemen naar deze les spinning door zijn/haar gegevens te mailen naar info@vision21.be.

Les van de maand april polar club spinning 1080 x 1080 px

The Final Countdown Spinningspecial met Hans & Joost

Als afscheid van een rijk spinningverleden willen Joost en Hans nog eens alles uit de kast halen en hun meest favoriete muzieknummers met jullie delen. Zowel om 17u45 als om 19u zorgen ze op woensdag 19 april nog een laatste keer voor een knallende show in onze spinningcorner.

Studenten krijgen € 5 korting, vul als actiecode 'student' in en toon aan het onthaal je studentenkaart.

JOHA Spinningspecial

Flandrien outdoor

Om onze " Flandrien 2022 - 2023 " af te sluiten trekken we op zondag 26 februari onze koerstenue aan voor een outdoor fietsrit van 8u30 tot 11u30. We maken een fantastische tocht van 70-75 kilometer met onze Flandrien-groep en eindigen met een gezellig aperitief in de binnenbar van Vision 21.


Afhankelijk van het aantal inschrijvingen fietsen we in 1 of 2 groepen deze mooie rit op zondagmorgen. Ook tussenin wordt door Vision 21 bevoorrading voorzien. Schrijf je nu zeker al in voor deze outdoor Flandrien op zondag 26 februari via de Vision 21 webapp ( bij Evenementen ) of via onderstaande link

Flandrien outdoor

Omloop het Nieuwsblad @ Vision 21

Tijdens het WK veldrijden kregen we al een voorsmaakje van hoe een prachtige tweestrijd eruitziet. Wout van Aert en Mathieu van der Poel deden ons genieten van een fantastisch wereldkampioenschap.

What's next? Op zaterdag 25 februari vindt met 'Omloop Het Nieuwsblad' de volgende wielerklassieker plaats! In Vision 21 fietsen we mee in onze spinningcorner met livestream op het grote scherm!

Van 14u30 tot 16u30 fietsen we mee met de profs en genieten we dus live mee van een hopelijk fantastische rit

Wil jij hier graag bij zijn op zaterdag 25 februari? Klik dan op de link hieronder.

Omloop het nieuwsblad

The Racer - Moviespinning

De eerste woensdag na onze Flandrienweken staat er meteen een nieuw event op onze spinningkalender.

Op woensdag 1 maart spinnen we anderhalf uur mee met de film " The Racer " op het grote scherm in onze spinningcorner.

Om 19u gaat onze les van start. Wil jij dus deze avond genieten van Louis Talpe, Matteo Simoni en lesgever Koen? Schrijf je dan nu in voor de moviespinning via onze Vision 21 webapp ( bij Evenementen ) of via onderstaande link.

The Racer spinning

Start to Spin

Wil jij al een tijdje de stap zetten richting spinning, maar durf je onze spinningcorner niet zomaar binnenstappen? Dan is deze Start to Spin lessenreeks ideaal voor jou.

In slechts 6 weken tijd leert Koen jou de basis van spinning aan om nadien deel te kunnen nemen aan de wekelijkse lessen.

Deze lessenreeks start op 31 januari en gaat 6 weken lang elke dinsdag door van 20u15 tot 21u15.

Inschrijven kan via de Vision 21 webapp ( bij Evenementen ) of via onderstaande link.

Start to spin voorjaar 2023

Tomorrowland spinningspecial met Tanya

Na de Dranouter Festival spinningspecial van Ine trekken we de lijn meteen door richting Tomorrowland. Op dinsdag 21 maart geeft Tanya namelijk haar Tomorrowland spinningspecial.

Zowel van 17u45 tot 18u45 als van 19u tot 20u brengt Tanya de muziek van één van de grootste outdoor dance festival even naar de spinningcorner van Vision 21!

Wil jij genieten van een vleugje Tomorrowlandmuziek? Schrijf je dan nu in voor deze spinningspecial via onze Vision 21 webapp ( OPGELET : bij Evenementen ) of via onderstaande link.

Tomorrowland spinningspecial tanya

Dranouter Festival met Ine

Op donderdag 16 januari neemt Ine jullie vanuit onze spinningcorner mee richting Dranouter Festival met aangepaste muziek en beeldmateriaal.

In februari kan Ine jullie dus al een eerste keer een echte festival-vibe geven. Zowel van 19u tot 20u als van 20u15 tot 21u15 kan je van deze fantastische les genieten.

Ine verwacht 2 volle zalen. Aarzel dus niet langer en schrijf je nu in via onze Vision 21 webapp ( OPGELET : bij Evenementen ) of via onderstaande link.

Ine dranouter festival

Morning Madness met Koen

Op dinsdag 24 januari 2023 knallen we samen de ochtend in met enkel maar stevige platen en leuke videoclips.

Van 6u15 tot 7u geeft Koen de eerste spinningspecial van 2023. Hij staat al een tijdje te popelen voor zijn special en is dan ook in volle voorbereiding om jullie die dinsdag 45 minuten lang te entertainen in onze spinningcorner. Na 45 minuten lachen en zweten bij Koen is er aansluitend een gratis ontbijt aangeboden door Vision 21.

Ben jij op dat moment al wakker? Of speel je die dag met plezier eens de vroege vogel speciaal voor de Morning Madness van Koen? Schrijf je dan nu in via de Vision 21 webapp (OPGELET: bij Evenementen) of via onderstaande link.

Morning Madness Koen

Kertmis-moviespinning

Kerstmis-Videospinning @ Vision 21 Spinningcorner

Wooow, fantastisch nieuws vanuit onze spinningcorner. Op maandag 26 december voorzien wij namelijk "Kerstmis-Videospinning" van 14u30 tot 16u.

Wil jij de dag na Kerstmis meteen terug op de spinningfiets? En wil jij graag jouw zoon of dochter meenemen voor een sportieve namiddag? Kom dan op maandagmiddag 26 december zeker langs en geniet van de Nederlandstalige film "Familie Claus 3".

Je kan vanop je spinningfiets dus genieten van deze kerstfilm en hierbij gratis je zoon/dochter meenemen naar deze les.

Reserveren voor deze les bij lesgever Klaas kan via de Vision 21 webapp (OPGELET: bij evenementen) en reserveer ook gratis voor jouw zoon of dochter met de code "kerst22"

Kerstmis moviespinning foto

Spinningspecial - X-mas special met Filip

Kerstman Filip is ready

Ho ho hooo... Nog slechts 2 weken en dan komt onze Filip op de proppen met zijn X-mas Spinningspecial!

Tel jij ook al af richting Kerstmis en Nieuwjaar? En ben je nog op zoek naar een leuke en sportieve uitdaging om 2022 af te sluiten? Dan is de Spinningspecial van Filip ideaal voor jou.

Op vrijdag 16 december verwacht Filip een bomvolle zaal van 20.15u tot 21.15u.

Hij zal jullie een uur lang verwennen met allerlei kerstliedjes en een fantastische sfeer in onze spinningcorner. Hopelijk ziet Filip jou dus tijdens zijn X-mas Spinningspecial op vrijdag 16 december van 20.15u tot 21.15u

X mas special Filip 2022

Spinningspecial - Soccer Night met Hasse

Op maandag 21 november verwelkomt Hasse jullie voor zijn Soccer Night Spinningspecial.

Er is opnieuw een les om 17.45u en om 19u waarvoor je kan inschrijven via de Vision 21 webapp - Evenementen.

Een avond vol voetbalsongs, het aftellen en inschrijven kan beginnen !

Trek ook zeker je beste voetbalshirt aan !


Spinning Soccer Night Hasse

Spinningspecial - Jungle Party met Klaas

Onze eerste Spinningspecial komt in zicht. Klaas is namelijk in volle voorbereiding voor zijn Jungle Party op dinsdag 25 oktober !!

Tijdens deze les slingert Klaas doorheen een hele hoop Jungle en Animal songs. Deze eerste Spinningspecial wil je zeker niet missen! Klaas zorgt er zelfs voor dat je kan kiezen uit 2 momenten om zijn show te volgen:

 • 17.45u tot 18.45u
 • 19.00u tot 20.00u

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor de special van Klaas via onze Vision 21 webapp - Evenementen. Let the Jungle Party begin !!


Jungle party met klaas

WK Voetbal @ Vision 21 Spinningcorner

Come on Belgium !!! Dit zullen we ook in onze Vision 21 sportsclub horen. We voorzien namelijk een livestream van de wedstrijden op het grote scherm in onze Spinningcorner. Geef jij onze Rode Duivels een duwtje in de rug tegen Canada en Kroatië?

Je hebt namelijk de mogelijkheid om jouw fiets te reserveren voor anderhalfuur voetbal (en 15' pauze) via onze Vision 21 Webapp (Evenementen). Op onderstaande flyer zie je wanneer je onze toppers kan komen aanmoedigen vanop jouw fiets! Schrijf je nu alvast in en duw onze Duivels mee doorheen de groepsfase van dit prachtige tornooi.

WK voetbal vision 21 laatste versie

Halloweenspinning Vision 21

BOOOO !!! Ben jij al klaar voor Halloween? Dit kan namelijk ook op een sportieve manier in de spinningcorner van Vision 21! Op woensdag 02/11 vindt namelijk de Halloweenspinning plaats van 19.00u tot 20.45u

Het wordt lekker eng in onze spinningcorner want we fietsen mee met de horrorfilm Halloween uit 2018.

Heb jij zin om even te griezelen op woensdagavond? Reserveer dan nu jouw fiets op woensdag 02/11 via de Vision 21 webapp Deze les is terug te vinden onder "Evenementen"

!!! Happy Halloween !!!

Halloweenspinning foto
Spinningspecials Vision 21

Spinningspecials Vision 21

Vision 21 zorgt doorheen 2022 - 2023 opnieuw voor fantastische spinningspecials. We verwachten opnieuw een boemvolle spinningcorner voor al deze specials. Onze lesgevers staan te popelen en hebben zodanig veel zin dat sommige specials zelfs 2 keer op 1 avond plaatsvinden. Op die manier hoeft ook niemand het spektakel te missen tijdens deze lessen.

Op deze flyer vind je een overzicht van alle specials die op onze spinningkalender ingepland staan en waarmee we jullie opnieuw het volledige jaar zullen verwennen !!

Inschrijven voor onze specials kan steeds via de Vision 21 webapp onder de noemer "Evenementen"

SPINNINGSPECIALS 1080 x 1080 px
Flandrien 2022-2023

Flandrien 2022-2023

We kunnen allen beginnen aftellen naar zaterdag 5 november. Dan vindt onze eerste les van de Flandrien 2022-2023 plaats in onze Spinningcorner.

Tijdens dit opbouwend trainingstraject van 16 weken stomen we met veel plezier alle wielertoeristen klaar voor het wielervoorjaar.

We maken opnieuw gebruik van ons StagesFlight-programma om deze lessen af te werken. Na jouw FTP-test kan je in jouw verschillende zones fietsen en op een verantwoorde manier trainen.

Tijdens deze 6de editie van onze Flandrien voorzien we lessen van 60' tijdens de week en 75' in het weekend:
- Dinsdag 17.45u tot 18.45u
- Woensdag 19.00u tot 20.00u
- Donderdag 20.15u tot 21.15u
- Zaterdag 8.30u tot 9.45u
- Zondag 8.30u tot 9.45u

Kijk jij ook al uit naar de start van onze Flandrien? Het aftellen kan alvast beginnen! Reserveren voor deze lessen zal steeds kunnen vanaf 2 weken op voorhand via de Vision 21 webapp.

Flandrien 22 23 instagram formaat
Start to Spin

Start to Spin najaar 2022

In deze lessenreeks van 6 lessen leer je de basis van spinning: fiets leren instellen, kennismaking met de oefeningen en leren zoeken naar je basisweerstand en het tempo van de muziek. Je maakt ook kennis met ons trainingsplatformen 'Polar Club' en 'Stages Flight'. Na deze lessenreeks ben je klaar om in te stappen in alle spinninglessen.

 • dinsdag 20.15-21.15u
 • 11/10, 18/10, 25/10, 8/11, 15/11, 22/11 (geen les op 1/11)
 • Vision 21 leden: gratis / niet leden en beurtenkaart: € 90
 • Lesgever: Koen
 • max. 35 deelnemers
 • Spinningcorner Vision 21
Start to Spin Instagram
Vision 21 Cycling Tour

"Vision 21 Cycling Tour"

! FANTASTISCH NIEUWS !

De Vision 21 Cycling Tour is helemaal terug van weggeweest. Van 2 tot en met 24 juli rijden we dagelijks "L'étape du jour" van de Tour de France in onze Spinningcorner

Aan de hand van ons Stages Flight-systeem rijden we mee met de profs en wordt ook steeds een klassement bijgehouden van de beste spinners per categorie.

De lessen vinden wekelijks op volgende momenten plaats:

 • Maandag : 19.00u
 • Dinsdag : 17.45u
 • Woensdag : 20.15u
 • Donderdag : 19.00u
 • Vrijdag : 17.45u
 • Zaterdag : 10.00u
 • Zondag : 10.00

Fun en beleving staan centraal, deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor wie niet meestrijdt in de klassementen. Elke rit wordt ook afgesloten met een lokale streekspecialiteit

Inschrijven kan tot en met donderdag 30 juni via onderstaande link

LAATSTE TDF 1024 1
De laatste Spinning Special van 2022

"La Douce France"

Ine nodigt jullie uit in de Franse "Velo-Coin" (Spinningcorner) op donderdag 30 juni om 19.00u.
Ze verzamelde de beste Franse hits en maakt een trip van onderaan Frankrijk bij les Ch'tis tot bovenaan in Toulouse op de spinningfiets.
Of deze les een Franse ondertiteling krijgt of Frans gesproken zal worden, kan je zelf beleven op 30 juni!

Waar schrijf je in voor deze les?
Inschrijven kan via de link naar de Vision 21 Webapp.

OPGELET: deze Spinning Special is terug te vinden in het scherm "Evenementen" en dus niet in het scherm "Reserveren"

Spinning Special Ine
Spinning Special nr 7 is op komst

WELCOME TO THE PLEASUREDOME!

Hans kijkt uit naar jullie komst op woensdag 18 mei om 19.00u. De spinningcorner wordt voor 1 maal THE PLEASUREDOME genoemd voor deze Spinning Special!
Met tal van animatiebeelden op het grote scherm en aangepaste muziek wordt dit een les vol kippenvel om te knikkebenen van de spinningsfeer.

Waar schrijf je in voor deze les?"
Inschrijven kan via onderstaande link naar de Vision 21 Webapp.

OPGELET: deze Spinning Special is terug te vinden in het scherm "Evenementen" en dus niet in het scherm "Reserveren"

Spinning Special Hans
Aanpassingen

Vision 21 Spinning

Vanaf dinsdag 10/05 wijzigt de les Stages Flight naar "Stages on the Road" om 17.45u.
Hierbij verwelkomen we onze nieuwe lesgever Klaas die jullie in deze lessen zal doen zweten.
Klaas zorgt voor een combinatie van het Stages Flightprogramma met beelden langs wegen, door de bossen, door de bergen...

Vanaf zondag 22/05 wijzigt de gewone spinning naar Videospinning met Koen, telkens om 10.00u.
Koen zal jullie elke zondag entertainen met aangepaste beelden en muziek. In combinatie met een leuke lichtshow zal je je geen moment vervelen op zondagmorgen.

WELKOM KLAAS 1000x1000
I.s.m. Wheels in Action

Outdoor Fietsen

Vanaf donderdag 12/05 kan er wekelijks outdoor gefietst worden om 19.00u.
Dit gebeurt onder leiding van wielerclub Wheels in Action. Er wordt steeds een 2-tal uur gefietst, in groep A (27 - 28 km/u gemiddeld) of groep B (25 km/u gemiddeld).
Er is een kapitein voorzien die het tempo bepaalt, want het 'samen uit - samen thuis'-principe wordt gehanteerd! Er wordt elke donderdag om 18u45 verzameld aan de zomerbar van Vision 21.

Outdoor Fietsen 1000x1000
Witte Donderdag

+55 Spinning

Geen Paasmaandag zonder Witte Donderdag.
Naar jaarlijkse traditie kwamen onze 55+ dames in witte shirts naar de spinning. Amen.

Witte donderdag spinning
Spinning Special

"Koen Goes Classic"

De volgende Spinning Special komt nu wel heel dicht bij.
Zondag 24 april neemt koen je mee naar de oorsprong van muziek.
"Koen Goes Classic" rijdt doorheen de notenleer van toen tot de strijkinstrumenten van het heden.

Schrijf voor dit event nu al in via de onze Vision 21 webapp.

Spinning Special Instagram
Start to Spin

Start to Spin voorjaar 2022

In deze lessenreeks van 6 lessen leer je de basis van spinning: fiets leren instellen, kennismaking met de oefeningen en leren zoeken naar je basisweerstand en het tempo van de muziek. Je maakt ook kennis met ons trainingsplatformen 'Polar Club' en 'Stages Flight'. Na deze lessenreeks ben je klaar om in te stappen in alle spinninglessen.

 • dinsdag 20.15u
 • 26/04, 3/05, 10/05, 17/05, 24/05 en 31/05
 • Vision 21 leden: gratis / niet leden en beurtenkaart: € 95
 • Lesgever: Koen
 • max. 35 deelnemers
 • Spinningcorner Vision 21
Start to Spin Vision 21 Roeselare
Koers bekijken en toch sporten!

STRADE BIANCHE

Deze koers werd niet alleen in Italië gereden. Onze Roeselaarse spinners reden zo maar even de laatste 2 uur mee met de profs. PROFICIAT.

Flashback Strade Bianche
Voorjaarsklassiekers

Meefietsen met de profs.

Omloop het Nieuwsblad hebben we achter de rug.Terwijl we de renners volgen tijdens de laatste 2u van de koers op groot scherm, klimmen, demarreren en sprinten we mee, uiteraard incl. bevoorrading. Aanstaande zaterdag, 5 maart, neemt Ine het heft in handen op de beelden van de Strade Bianche.Er wordt indoor gereden van 14u30 tot +-16u30 (afhankelijk van hoe snel de renners aankomen) Meerijden met de koers en toch niets missen van beelden en commentaar, het ideale scenario. Geen Stages Flight ondersteuning, de koers staat centraal.Let op, de Flandrien ochtendles op zaterdag 5/03 gaat daarom niet door.Inschrijvingen kan via de MY VISION 21 webapp onder EVENEMENTEN.(daar kan je trouwens ook al inschrijven voor ALLE komende spinningspecials)

special

Voorjaarsklasiekers
Proficiat met jullie prestatie...

Kazand Coureurs !!!

De Roeselaarse fietsclub, Kazand Coureurs verruilde de koersfiets de voorbije maand twee maal voor de spinningfiets. In Vision 21 fietste de club, die een 60-tal leden telt en onlosmakelijk verbonden is aan de Kazandwijk, maarliefst 1.000 euro bij elkaar voor het goede doel. Enerzijds het Vlinderhuis van AZ Delta (een warme plek voor kinderen en jongeren van patiënten met een ernstige aandoening), anderzijds naar Fietsen voor Fietsen van Dominiek Savio Gits (een fietsdeelpunt met aangepaste fietsen dat in opstart is). Met dank aan Plancke Filip voor de samenwerking met Vision 21. Foto by: Den Witten

Kazandcoureurs
Spinning met Joost op maandag.

Joost is Back !

Goed nieuws op maandagavond

Vanaf maandag 21/02 is onze Spinning-lesgever Joost terug na 1 jaar blessureleed!
Vanaf maandag 21/02 zal er dan ook opnieuw Spinning zijn om 17.45u, gevolgd door de Polar Club om 19.00u. Joost vliegt er dus wekelijks terug in met 2 lessen op maandagavond.
Joost verwacht niets minder dan 2 volle zalen op maandag 21/02!

Reserveren kan steeds via de MYVISION 21 webapp!

Welcome back Joost!

Joost is back

Spinning @ Vision 21 in cijfers

De Spinningcorner van Vision 21 biedt :

- 6 soorten unieke lessen

- 9 verschillende lesgevers

- 17 lesuren per week

- 45 beschikbare fietsen in onze zaal Onze Spinningcorner beschikt over een fantastisch cinemascherm en lichtsysteem om een motiverende sfeer te creëren

Onze Stages-fietsen worden ook wekelijks onderhouden

Reserveer dus nu snel je fiets voor één van deze lessen via de MYVISION 21 webapp.

Spinning in cijfers
DSC 1434
Padel Roeselare

Padel Club Vision 21

Ontdek de meest recente info over onze padelwerking.

lees verder
Joy Joy Pictures 138

Body en Mind

Lees hier het meest recente nieuws omtrent body en mind.

lees verder
Spinning 008

Spinning

Lees hier het meest recente nieuws omtrent spinning

lees verder
Spinning 047
Spinning 020

Boxing

Lees hier het meest recente nieuws omtrent boxing.

lees verder